Színes, feliratos amerikai romantikus-dráma-misztikus feliratos sorozat, 84 perc, 2005 – 2007

A sorozatban kényelmesen elegyedik a ’Buffy a vámpírok réme’ és a ’Fiúk a klubból’.

Kevin követi a barátját, Tobyt a Dante’s Cove nevű szigetre, ahol úgy tűnik, mindenki  meleg, de legalább is biszexuális. A legtöbb felvonultatott színész gyönyörű, izmos, jóképű, és mit ad Isten, olyan meleg van a szigeten, hogy kénytelen mindenki fél-pucéran járkálni. A legtöbb karakter univerzális, tehát a variációk széles sora létrejöhet közöttük – mindenki dughat a másikkal!

 a FACEBOOK oldalunkat!

Kevin és Toby szeretik egymást. Azonban jön a probléma, mivel a sziget önmagában egy misztikus erőközpont, olyasmi, mint a pokol szája. Ambrosius, a jóképű férfi a 19. században egy helyes inasával megcsalja boszorkány kedvesét, aki egy eldugott pincében láncra veri a hűtlent, és átkot szór a fejére: a láncoktól csak egy fiatal fiú csókja szabadíthatja meg.

Jön Kevin, lesmárolja Ambrosiust, és indulhat a buli. Van bájolás, emberölés, gyerekek kísértetei, boszorkányok, élőhalottak, zombik, ami kell.

Ne számítsatok komoly témákra, mint a ’Fiúk a klubból’ esetében. A ’Dante’s Cove’ egy nagyon laza délutáni program, annyi szexel, amennyi a csövön kifér!

 

L E T Ö L T É S

6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Korábban már letöltöttem a sorozatot, de nem néztem végig. Rossz a műszaki minősége egyes epizódoknak, túl kicsi a felbontás, homályos a kép, ezért abbahagytam. Amúgy a sztori izgalmas, meg a pasik is jók. Jó lenne, ha sikerülne megszerezni jobb felbontásban.

    • Rajta vagyok az ügyön. 🙂 DVD minőségben sikerült megtalálnom a sorozatot, remélem a feliratok stimmelnek majd hozzá, és akkor jöhet a csere!

  2. Amúgy éppen tegnap csináltam először olyat, hogy csúsztattam a feliratot, mert nem volt szinkronban a hanggal. Igaz, hogy már nem tudom, hogy mit mikor nyomtam meg, de majd rájövök ismét. Magyarán: nem olyan bonyolult munka az egész. Ha ez lesz a gond segítünk, csak jöjjön a jobb képminőség. 🙂

  3. Töltsétek, srácok! Kristálytiszta a kép. Köszi érte! Most igazán élvezet nézni ezeket a srácokat. 🙂

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here