21 éves fiút fogdosott John Travolta

0
159

Ismét előkerült egy sztár neve, akit zaklatással vádoltak meg, ám ezúttal nem az egykori áldozatok álltak elő: John Travolta ügyét az amerikai RadarOnline túrta elő, méghozzá rendőrségi papírok útján.

Az eset még 2000-ben történt, amikor a sztár egy kaliforniai hotel 21 éves masszőrét zaklatta. A sztár eleinte csak meleg fantáziálásairól mesélt a fiatal férfinak masszázs közben, majd lehúzta fenekéről a törölközőt, hogy intimebb területeken is kapjon masszírozást – ami persze végül elmaradt. Travolta azonban nem adta fel. Rávette a munkáját féltő fiatal férfit, hogy tartson vele a gőzbe, hogy “ne kelljen egyedül ücsörögnie” – majd ott felajánlotta, hogy bemutatja saját masszőrtudományát, majd a fiatal személyzet törölközője alá nyúlva elkezdte simogatni őt.

 a FACEBOOK oldalunkat!

A masszőr feljelentést tett, de az ügy végül nem jutott el a bíróságig.

Travolta később – 2012-ben – ismét hasonló ügybe keveredett, amiből ugyancsak feljelentés lett – írja a Daily Mail. Ez utóbbi ügyet – mely során Travolta egy Beverli Hills-i luxushotel masszőrének péniszét fogdosta – a mai napig nem zárták le.

 

www.borsonline.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here