A Demokrata “újságírója” nagyot ment a melegek fikázásában. Soros György után úgy tűnik a következő a homoszexuálisok üldözése lesz. Könnyű célpontok, és a társadalom nem túl nagy toleranciával bír a melegekkel szemben, így ideális őket is kicsit támadni, kell az ellenségkép. Ennek az izének aki billentyűzetet ragadott annak a mocsoknak a legépeléséhez még a nevét sem fogom leírni. Inkább idéznék tőle egy mondatot:

“Egy szép napon elérték, hogy a homoszexualitás kikerült a számon tartott betegségek köréből, és nem azért, mert az orvostudomány annyit fejlődött, hanem azért, mert ők úgy akarták.”

Mindig is tudtuk, hogy erős a buzilobby, sőt MI tudjuk, hogy mi irányítjuk a világot. Mi tehetünk az esőerdők kipusztulásáért, a globális felmelegedésért, vagyis mindenért ami rossz.

 a FACEBOOK oldalunkat!

Aki kíváncsi arra a förmedvényre az olvassa el nyugodtan. Érdekes módon hozzászólni nem lehet…

Az írója meg fogadja meg az utolsó sorát!

1 hozzászólás

  1. Itt az ideje, hogy azok, akik tudnak bármit is ezekről az álszent, álkeresztény, áldemokrata barmokról, előálljanak mindazzal a mocsokkal, amit ezek “titokban” művelnek. Általában azok mocskolják a leginkább a másikat, akinek takargatni valójuk van. Fogadjunk, hogy azok a legocsmányabb emberi lények, akiket a föld a hátán hordott.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here