színes, magyarul beszélő, cseh-francia filmdráma. 121 perc, 2008

A cseh faluba új biológiatanár érkezik Prágából. A középkorú, jelentéktelen külsejű Petr jelenléte eleinte nem kavarja fel túlzottan az állóvizet. Ugyanolyan tinédzserekkel találkozik, mint a világ bármely másik vidékén, a fiatalok néha lázadoznak, néha szerelmesek.

 a FACEBOOK oldalunkat!

Petr a fiát egyedül neveli özvegy Marie-nél kap szállást. Éppen hogy el fogadtatta magát a helyiekke, egy újabb férfi tűnik fel a faluban. Mihi a tanár korábbi szeretője. A férfinek előbb szüleinek fedi fel titkát, ahhoz azonban nincs bátorsága, hogy új környezete előtt is vállalja magát.

L E T Ö L T É S

Magyar felirat mellékelve.

7 HOZZÁSZÓLÁS

  1. A Datát használom már jó ideje. Ott az a tapasztalatom, hogy a letöltendő film file-ban nem írják ki az alkotás címét, pl. hogy Avidekitanito, hanem valami rövidítést használnak, pl. avtan. A tárhely gazdái gondolom nem néznek át mindent, hogy jogdíjas-e az, amit náluk tárolnak. Ha más az elnevezés, nehezen jönnek rá arra, hogy mi is van fent. Olyasmivel is találkoztam, hogy a file kiterjesztését átnevezik. A filmcim.mp4 helyett például olyasmivel is találkoztam már, hogy filmcim.final. Letöltés után csak át kell nevezni a file-t, hogy filmcim.mp4 és máris nézhető.

  2. ez a film is alátámasztja azt a szomorú élettapasztalatomat, hogy
    tanárembertől ne akarj kapcsolatot, mert kusza a lelke.
    kicsit vontatott a film, 90percre is vághatták volna.
    se szép tájak, se a sztori nem igényli a 2órás játékidőt.