színes, feliratos, angol dráma, 83 perc, 2016

Jason és Ade hétéves koruk óta a híres londoni labdarúgó-akadémia tagjai. A hosszú tanulóévek után életük első tétmérkőzésére készülnek, nem is akárhol, a Bajnokok Ligájában. Egy bukaresti szálloda szobájában várják a másnapi bemutatkozást, de az izgatottság miatt nem tudnak aludni. Féktelen bulit csapnak ketten, házi pornót néznek dögös csajokkal, izzik a szexuális feszültség, s ennek hevében elcsattan egy csók… Vajon milyen hatása lesz ennek további karrierjükre a sport világában, amelyben nagyon fontos a látszat, viszont tele van titkokkal és hazugságokkal?

Kövess minket megújult facebook oldalunkon!

A film 10 év eseményeit dolgozza fel, mutat be sikert és kudarcot, mindössze öt színésszel három színhelyen. Mégis pergő a film, sorjáznak az események, nem lankad a figyelem, amely elsősorban a kiváló színészi játéknak köszönhető.

L E T Ö L T É S

A feliratot készítette: Enryboy. Hatalmas köszönet a fordításért!

1 hozzászólás

  1. Nehéz megérteni, hogy mi is motiválja a film két főszereplőjét, milyenek is az egymás iránti érzelmeik valójában. Elhangzik viszont egy mondta többször is, ami egy kódnak tekinthető és segítheti a megértést. Az első helyszínen egyszer hangzik el, majd a harmadikba kétszer is. Ez a mondat, hogy “tisztelni valakit”. Az első említésekor ott a magyarázat, hogy mit is jelent, s emiatt hangzik el utána még kétszer.

    Nemsokára majd jön itt, a MFF oldalon egy argentin film, az Absent, azaz A hiány. Ebben a filmben is lesz néhány kód. Ha az ember felfedezi őket, akkor teljesen más értelmet nyer a film. De erről majd a film megjelenésekor…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here