Színes, feliratos, olasz-francia-brazil-amerikai romantikus dráma, 132 perc, 2017

1983 nyarán, Észak-Olaszországban a 17 éves amerikai fiú, Elio Perlman (Timothée Chalamet) a családja XVII. századi villájában tölti napjait, kottákat másol és Marziával (Esther Garrel) flörtöl. Egy nap megérkezik Elio apjának (Michael Stuhlbarg), a görög-római kultúra professzorának új gyakornoka, a doktori disszertációján dolgozó Oliver (Armie Hammer). Ez a nyár örökre megváltoztatja Elio és Oliver életét.

A FILMET HÁROM GOLDEN GLOBE-DÍJRA JELÖLTÉK!

Kövess minket megújult facebook oldalunkon!

 

 

L E T Ö L T É S

 

10 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Bocsi , de nem tudom mért nem engedi letölteni . Mikor a letöltést megnyomom mappaadatokat kér ez miért van minden más filmet leszed . Várom a segítséget. Köszi előre is.

  2. Számomra az utóbbi idők leggyönyörűbben megkomponált alkotása. Minden egyes jelenet, filmkocka a helyén van. Zseniális színészi játék és karakterek, nagyon jó zene. Észak Itália amúgy is egy jó helyszín és különösen tetszett az is, hogy ’83-ban játszódik, a free-wifi kor előtt jóval. Minden elismerésem a stábnak!

  3. A filmben alig történik valami, mégis az egyik legjobb és legszebb mozi amit valaha láttam. A maga teljességében lenyűgöző, igazi remekmű.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here