A legfrissebb hírek szerint a külvilág felé homofób politikus képét mutató Vona Gábor a 2000-es évek elején Rózsa-Flores Eduardo radikális körének tagjaival kezdhetett el homoszexuális közösségekbe járni. A Jobbik elnöke ebben az időben ismerte meg a transzexuális előadóművészt, Amanda Elstakot is, akivel aztán Terry Black mulatójában és lakásán is többször találkoztak.
Az Origo szerint Vona Gábornak, a Jobbik elnökének bizonyíthatóan voltak homoszexuális kapcsolatai abban az időszakban, amikor éveken át erősen homofób kijelentéseket tett.

tovább olvasom

20 HOZZÁSZÓLÁS

 1. “Újabb részletek kerültek nyilvánosságra Vona Gábor meleg kapcsolatairól” – kezdi
  határozottan és mintegy saját nevével is megerősítve PetyrB azt az írást, amely csupán kritikátlan átvétele a 888.hu portálon megjelent és eredetileg az origo-n megjelent cikknek.
  Lehet, hogy PetyrB nem tudja, amivel minden értelmes újságolvasó tisztában van széles e hazában; a 888.hu és az origo a kormányzat azon “újságjai”, amelyek feladata a Habony boszorkánykonyha karaktergyilkosságra irányuló irányuló förmedvényei terjesztése?
  Ez az eljárás méltatlan a melegfilmfelirat-hoz és csak PetyrB-ét minősíti.

  • Kedves Ervin!

   Szeretném megköszönni, hogy megosztottad véleményedet a cikkel kapcsolatban. Amennyiben rendszeresen olvasod az oldalon megjelenő bejegyzéseket, bizonyára észrevetted már, hogy olyan cikkeket/híreket igyekszünk összegyűjteni, ami a melegek világával foglalkozik, érinti azt, vagy az oldal látogatóinak esetleg érdekes lehet. Ezek többnyire nem saját írások, hanem egy rövid bevezetővel ellátott hivatkozások az eredeti cikkre. Olyan cikkekre, amik az interneten bárki számára elérhetőek. Nyilván feltűnt, hogy a “tovább olvasom” gombra kattintva az eredeti írás jelenik meg teljes egészében és az itt található néhány sor a cikk eleje és nem a saját írásom. Mivel ezt a cikket most éppen én raktam fel az oldalra, az én nevem jelenik meg a bejegyzés írójánál. Ennél egyértelműbb hivatkozást a forrásra vonatkozóan azonban szerintem nem tudtam volna megtenni. Az egyes hírportálokat és az azokon megjelenő írásokat, cikkeket nem az én feladatom elbírálni, minősíteni vagy kielemezni. Az én szerepem csupán csak annyi, hogy szabadidőmet feláldozva próbálok segíteni a melegeket érintő tartalmak összegyűjtésében és feltöltésében. Hogy ezek közül ki mit olvas el, azt döntse el mindenki saját maga.

   Üdv:
   PetyrB

   • Szia PetyrB,
    először és mindenek előtt, köszönet a színvonalas, változatos és informatív portálunk érdekeben, lényegében értünk végzett munkádért!
    Természetesen és a megfogalmazott véleményem alapján nyilvánvalóan olvastam az általad szemlézett 888 másodközlését (az “eredeti” forráshoz nem volt gusztusom). Véleményemet fenntartom: úgy gondolom ugyanis, hogy egy írást megosztónak van némi felelőssége olvasói felé azzal, hogy megszűri a “hírt” forrásának hitelességét. Így csak remélni tudom, hogy igyekezeted nem juttat el a kuruc.infóhoz annak ellenére, hogy ott is jelennek meg szép számmal a “melegek világával” foglalkozó írások.
    Üdv. Ervin

  • Vona “hírbehozása” a Fidesz karaktergyilkosságra szakosodott médiájának kiemelt feladatává vált azóta, hogy a Jobbik népszerűségének erősödése fenyegetni látszott a Fideszt. Módszerük nagyon egyszerű; egyikük megjelenteti a “leleplező” hírt, majd a többiek zsinórban átveszik az anyagot és ezzel hosszasan tudatják tematizálni a közbeszédet.
   Vona szexuális beállítottságáról egyetlen más, mértékadó médium sem közölt hírt, csak a Habony-művek.

   Sajnálom, hogy a portálunk részese ennek a lejárató akciónak.

   • Kedves Ervin!

    Sajnálom, hogy ilyen érzékenyen érint ez a téma. Portálunk azonban nem részese semmiféle lejárató kampánynak, csupán ajánlott egy weben megjelenő cikket. Kérlek, ne gyanúsítgass és sértegess bennünket tovább! Szeretnélek megkérni, hogy a témával kapcsolatos egyéb észrevételeidet és gondolataidat a cikket eredetileg közzétett oldalak irányába fogalmazd meg és ne nekünk. Köszönöm! Fentebb már leírtam álláspontomat az általam közzétett tartalmakkal kapcsolatban és ez azóta sem változott.
    Kellemes ünnepeket és jó filmezést kívánok!

    Üdv:
    PetyrB

    • Kedves PetyrB,

     fel nem foghatom, hogy véleményem mely részét érzékelted gyanúsításnak vagy pláne sértegetésnek – mindkettő távol áll tőlem.
     Sajnálom, hogy érveimre nem voltál vevő; ettől még továbbra is becsülöm a portálért végzett munkád.
     Semmi dolgom a szenny-iratot közlő oldalakhoz, ugyan miért is fordulnék hozzájuk, hisz tőlük nem vártam mást.

     Neked is kellemes húsvéti ünnepeket és körültekintőbb szemlézést kívánok, üdv Ervin

 2. Ez egy hír. Akit nem érdekel nem olvassa el. Az meg, hogy ez Vona Gáborral kapcsolatban “felkapott” téma és nem “hiteles”minden hazugságnak ha az a fele igaz, ha nem lett volna semmilyen meleg élménye akkor most nem lenne téma. Az meg, hogy ki mit hisz el az is mindenkinek a saját dolga eldönteni. Én továbbra is köszönöm PetyrB-nek a tartalmak megosztását.

  • Ez NEM egy hír. Ez jóhiszeműen nézve egy híresztelés, pletyka. Reálisan nézve (a körülményeket ismerve) ez egy álhír (fake news), valakit lejáratni kívánó kitaláció.
   Bocs, vesszők hiányában kissé nehezen érthető a szöveged; ‘nem “hiteles”minden hazugságnak ha az a fele igaz’ . mit akarsz mondani?
   “ha nem lett volna semmilyen meleg élménye akkor most nem lenne téma.” Azaz rágalmazni, hírbe hozni elegendő ahhoz, hogy jogosan legyen belőle téma, csámcsogni.szörnyülködni-kárörvendeni való.

 3. Ez NEM egy hír. Ez jóhiszeműen nézve egy híresztelés, pletyka. Reálisan nézve (a körülményeket ismerve) ez egy álhír (fake news), valakit lejáratni kívánó kitaláció.
  Bocs, vesszők hiányában kissé nehezen érthető a szöveged; ‘nem “hiteles”minden hazugságnak ha az a fele igaz’ . mit akarsz mondani?
  “ha nem lett volna semmilyen meleg élménye akkor most nem lenne téma.” Azaz rágalmazni, hírbe hozni elegendő ahhoz, hogy jogosan legyen belőle téma, csámcsogni.szörnyülködni-kárörvendeni való.

 4. Jajj srácok, lépjünk már túl ezen a Vona dolgon. Az oldalnak elég széles az olvasóközönsége, gondolom én. Van akit az ilyen bulvár cikkek érdekelnek, nem törődve annak valóságtartalmával (lelkük rajta), van akik meg véletlenül se kattintanának rá. Van akit Pumped Gabó f@szverős videója érdekel, van akit VV Somáé. 🙂 Látjátok milyen sokszínűek vagyunk? 😀
  Komolyra fordítva a szót, találja meg mindenki a cikkek között, érdeklődi körének megfelelőt. Senki fejéhez nem tarunk pisztolyt, hogy márpedig ezt a cikket el kell olvasnod. Cím alapján lehet szelektálni.

 5. Nagyrészt lehet lejáratás politikai okok miatt is a cikk, viszont nincs kizárva az sem, hogy van benne valami igazság is. Nem tudni, politikusok közt is sok a biszex. Viszonyt annyit le lehet szűrni a cikkből, hogy a Fidesz is homofób.

  • In dubio pro reo – tanították az ELTE Jogikaron. Kétség esetén a megvádoltnak kedvezően kell kezelni a bizonyítékot (pl. tanúvallomást). Magyarán, susmus alapján nem hozunk senkit hírbe.

   Ám Saginak tökéletesen igaza van; lendüljünk túl Vonán:)