Elérkezett a nyár, és vele együtt az immár szokásosnak mondható nyári szünetünk. Félre tesszük a fordításokat, és a számítógép előtti görnyedést felváltja a vízparton való henyélés.

Ahogy az lenni szokott, ebben az időszakban a filmek és sorozatok közlése szabadságra megy.

A legfrissebb híreket továbbra is napi szinten igyekszünk elhozni nektek, éppen ezért nyáron is érdemes lesz látogatni az oldalt vagy a facebook oldalunkat. Twitter és Instagram oldalunkra is folyamatosan érkeznek újdonságok.

Ugyanakkor továbbra is várjuk azok jelentkezését, akik szívesen részt vennének a munkánkban és segítenének nekünk, akár film feliratok fordításában, akár rövidebb angol nyelvű cikkek fordításában. Ha segíteni szeretnél, akkor jelentkezz az info@melegfilmfelirat.hu e-mail címen.

A nyári szünet után, szeptember 1-től ismét a filmeké és a sorozatoké lesz a főszerep.

Köszönjük az oldal látogatóinak, hogy velünk tartottatok, és reméljük, hogy a következő évadban is kitartotok mellettünk. Pihenjetek sokat a nyáron, szerezzetek új barátságokat, és élvezzétek a jó időt és a barátok társaságát.

Mi pedig máris élvezzük a strandolást! Puszi nektek!  

1 hozzászólás

  1. Köszönöm egész éves munkátokat, nagyon szeretem ezt azt oldalt, naponta nézem mi új van rajta. De valahogy korailom a nyári szünetet,,még tavasz van, a nyár június 21. kezdődik … 🙂
    Jó pihenést, és várlak titeket ősszre is!
    Minden jót
    B.E.