Ugrás a tartalomra
x

Nyári szünet

Kedves Látogatók! 

Ismét itt a nyár és ezzel együtt elérkezett a nyári szünet ideje is. 

A korábbi évekhez hasonlóan mi is megpihenünk, azonban ez a nyár most kicsit más lesz! Úgy döntöttünk, hogy idén először nem állunk le teljesen a filmekkel a szünet ideje alatt sem. A saját feliratozású alkotásokra ugyan várnotok kell őszig és a gyakoriság is csökkenni fog, de továbbra is kaptok új néznivalót. Az év közben megszokott pénteki film és szombati sorozat helyett a nyári szünet ideje alatt ritkábban, előreláthatólag 2 hetente jelentkezünk majd új filmekkel. Bízunk benne, hogy ezzel is sikerül szebbé varázsolnunk a nyaratokat!

Köszönjük, hogy ebben a szezonban is velünk tartottatok, terveink szerint szeptemberben ismét teljes gőzerővel folytatjuk és igyekszünk majd minél több izgalmas újdonságot elhozni nektek. A hírek, könyvajánlók és egyéb friss infók feltöltése természetesen továbbra sem áll le, így a nyár folyamán is érdemes lesz rendszeresen látogatni oldalunkat.

Fordítók jelentkezését folyamatosan várjuk, így ha nyáron több szabadidőtök lesz és szívesen besegítenétek nekünk, írjatok a filmetneznek19@gmail.com címre!

Legyen kellemes a nyaratok!

Üdv:
A Gay.hu csapata

 

Ui: Az oldal működtetésével kapcsolatos költségeink sajnos nem mennek nyári szabadságra, így amennyiben szívesen támogatnátok munkánkat, azt megtehetitek itt: Adományozok