Ugrás a tartalomra
x

A filmek letöltése váratlan technikai probléma miatt nem minden esetben működik

Kedves látogatók!

 

Előre nem tervezett, váratlan technikai probléma miatt a legtöbb filmnél nem működik a letöltés.

Amíg nem sikerül megoldást találnunk a problémára, nem kerülnek fel újabb filmek sem. Nem így terveztük a nyarat, de sajnos a technika közbeszólt. A megoldáson dolgozunk, addig is megértéseteket és türelmeteket kérjük!

 

Gay.hu

11 Comments

Kiváló oldalt hoztatok létre, köszönet érte. Sok meleg tematikájú filmet innen ismertem meg, amit szintén köszönök. Remélem, a technikai akadályt elháríthatjátok, és továbbra is nézhetünk filmeket az oldalatokon. Sok sikert kívánok!

Bakker rengeteg  régi film eltünt még az oldal is  az ujjak letöltése pedig szinte lehetetlen  ......

nem kellene  jobban védeni a filmeket hogy  csak olyanok férjenek a filmekhez akik nem okoznak ekkora  bajt azoknak akik olyan filmeket szeretnének nézni amiket szinte  sehol máshol nem  sem lehet látni.....

Megnéztem a Merli cimű sorozatot,amit Nektek köszönhetek.Fenomenális,az utóbbi évek legkatarktikusabb élményét éltem át ennek a sorozatnak a nézése közben.Köszönöm a forditóknak és a felrakóknak.

Bár most éppen valamiért elérhetetlen itt,de egyszer talán újra fent lesz..

 

És igen,látom hetente változnak a filmek, régiek eltünnek,az ujaknál a letöltés nekem megy semmi gondom vele,ahol él a link,de még továbbra is gond,hogy sok régi film oldala eltünt,olyanoké is amelyek letölthetők voltak,és olyanok is amelyek már nem,de sok olyan is még fentvan(vagy ujra fentvan)aminek a linkje halott.

Jó lenne a halott linkes filmeket ujra feltölteni ha majd lesz rá lehetőség  az oldal rendbetétele után.De látom azért dolgoznak rajta.

A filmek pótlásának és a letöltő linkek javításának már nekiálltunk és folyamatosan haladunk vele, lépésről lépésre. Terveink között szerepel az összes eddig közzétett film pótlása, így reményeink szerint a régebbi filmek is ismét elérhetővé válnak majd, ehhez azonban még sok idő kell. Sajnos nagyon sok filmet ismét be kell szereznünk, így örömmel vesszük mindenki jelentkezését, akinek saját gyűjteményében megvannak az oldalról korábbiakban letöltött filmek. Amennyiben szeretnétek segíteni a folyamat felgyorsítását, légyszi küldjétek el saját filmjeitek listáját a petyrb @ melegfilmfelirat . hu címre, hogy egyeztetni tudjunk róla. Köszi!