Ugrás a tartalomra
x
""

Bevallotta: Meleg a híres magyar énekes

Sokáig nem tudta elmondani szüleinek, mert félt attól, apja mit szól a dologhoz. Szerencsére jól fogadta, fia barátját is meg akarja ismerni. Emlékszel még, hogy ez mekkora történelmi pillanat volt?

Nem gyakori, hogy a magyar sztárvilág homoszexuális tagjai felvállalják melegségüket. Igazából csak a legnagyobbak képesek a coming out-ra úgy hogy nem veszítenek népszerűségükből, mint például Alföldi Róbert vagy Kulka János. Egy fiatal énekes most megtette, de csak úgy, hogy az arcát nem vállalta fel.

A fiatal popsztárok nehéz helyzetben vannak, hiszen naponta több száz szerelmes levelet is kapnak rajongóiktól, akik - ha kiderül, hogy kedvencük meleg - könnyen elpártolhatnak imádatuk tárgyától. Ráadásul a szülőknek sem könnyű bevallani ilyesmit, főleg, mikor még otthon él az ember. A hot!-nak nyilatkozó sztár is ezekkel a problémákkal küzdött korábban. Kicsit könnyebb lett a helyzet, mikor felköltözött Pestre, hiszen új barátai előtt nem kellett titkolóznia, de családjával már nehezebben közölte, nem fog soha megnősülni. "A szerelmemet azonban csak egyszer vittem haza. Úgy mutattam be, mint a legjobb barátotamat. A nővérem kérdezett rá később, hogy mi van köztünk. Nagyon kínos volt. Ültünk nála a konyházabn, nem mertem a szemébe nézni. Szégyelltem magam. csend. Azt hittem, ez az utolsó beszélgetésünk. Erre ő felállt, kivette a hűtőből a zserbót, amit előző nap sütött, és megkérdezte, hogy a barátom szereti-e- Elbőgtem magam." - árulta el a fiatal sztár a hot! magazinnak.

Bár nővére meglepően jól fogadta a dolgot, édesapjának csak évekkel később volt képes elmondani titkát a híresség. Nem csoda, hiszen az apja unokákat szeretett volna az ő oldaláról is a családban. "Nyomasztott nagyon, hogy hazudoznom kell az előtt az ember előtt, akit mindenkinél jobban tisztelek. Ő józan volt, én nem. Hozott haza Pestre, és már a városban voltunk, amikor elmondtam, miért nem lesz nekem esküvőm. azt hittem, a következő pillanatban padlófékkel megáll és kirak a kocsiból. Ő viszont csak vezetett tovább. Nem szólt semmit. Megkérdeztem tőle, hogy hallotta-e, mit mondtam, mire csak annyit morgott, hogy van már három unokája." - idézte fel a nehéz pillanatot az énekes, aki az eset után két hónapig nem beszélt édesapjával. Szerencsére nővére bevetette magát és beszélt apjuk fejével, aki felhívta fiát és meghívta magához barátjával együtt. A sztár kicsit még odázza kedvese bemutatását, de hisz abban, hogy karácsonykor már az egész család együtt tölti az ünnepet.

 

blikkruzs.blikk.hu