Ugrás a tartalomra
x

Tizennyolcas karikát festett a Toldi mozi elé a Mi Hazánk

A párt így tiltakozik a főváros „homoszexuális propagandája” ellen.

Tizennyolcas karikát festett a budapesti Toldi mozi bejárata elé a főváros „homoszexuális propagandája” ellen tiltakozva kedden a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke. Novák Előd azt mondta, a Mi Hazánk számára elfogadhatatlan, „fertőző”, a fővárosi mozikban „deviáns propagandát” folytató rendezvénysorozat kezdődött Budapesten, a Friss Hús rövidfilmfesztivál keretében a Művész Moziban és a Toldi Moziban korhatár-besorolás nélkül vetítenek „homoszexuális propagandát közvetítő” filmeket. Közölte: jogi eljárást kezdeményeznek a korhatár-besorolás feltüntetésének elmulasztása miatt a szervezőkkel szemben.

Nagy Attila, a párt fővárosi elnöke emlékeztetett arra, hogy azon önkormányzatok ellen, amelyek a nemzeti lobogó mellé kifüggesztették a szivárványos zászlót, a párt feljelentést tett nemzeti jelkép megsértése miatt. Sajnálatosnak tartja, hogy a rendőrség elutasította a feljelentést – mondta.

A fesztivál szervezői próbálták megakadályozni Novák Elődöt a közterület lefestésében, ám a politikusnak rövid dulakodást követően sikerült festékszóróval a járdára fújnia a 18-as karikákat.

www.mandiner.hu