Ugrás a tartalomra
x
""

„Véletlenül került le a nadrág a kisfiúról” – védekezett a gyerekek elleni szexuális erőszakkal vádolt volt rendőr

Megkezdődött a Gyulai Törvényszéken annak a kétrendbeli kiskorú szexuális erőszakkal, és ötrendbeli kiskorú veszélyeztetésével vádolt kötegyáni férfinak a büntetőpere, aki több kisfiút is a házába csalt és molesztált tavaly.

A gyomorforgató esetről egy nyolcéves fiú édesanyja beszélt a történtek után a Beol.hu-nak. Elmondta, hogy gyerekei és azok barátai délutánonként a játszótérre mentek és este fél 8-ra mindig hazaértek. Egyik alkalommal a kisfiú nem ment időre haza, de az édesanyja nem gondolt semmi rosszra. Másnap ugyanez történt, ekkor az édesanyja utána ment a játszótérre, ahol nem találta a fiát.

A játszótársaktól tudta meg, hogy a fia „az öreg bácsinál” lehet. Az asszony elment a nyugdíjas férfihoz, és elhozta onnan a gyerekét, ahol az övén kívül mások is voltak. Amikor kérdőre vonta a fiát, ő elmondta, hogy az idős férfi pénzt ígért nekik, ha a gyerekek az udvarban összegyűjtik a szemetet, de segített nekik biciklit javítani, emellett pedig cigivel, sörrel és borral kínálta a 10 év alatti gyerekeket.

A fiúról a házban lekerült a nadrág, az idős férfi fajtalankodott vele és a testvérével is bepróbálkozott. A Magyar Nemzet szerint a korábban rendőrként dolgozó  férfi fogdosta a kisfiúk nemi szervét, és maszturbált is a gyerekek előtt. Azt írják, hogy a férfi tagadta a bűncselekmények elkövetését az első tárgyalási napon, s azzal védekezett, hogy ittas volt és csak véletlenül került le a nadrág a kisfiúról, amikor játszott.

A letartóztatásban lévő férfi, akár tizenöt évet is kaphat, ha beigazolódik a bűnössége.

 

24.hu