Ugrás a tartalomra
x
""

Könyvajánló: Sarina Bowen és Elle Kennedy - Us / Mi (Him 2.)

336 oldal, Könyvmolyképző Kiadó
Eredeti cím: Sarina Bowen – Elle Kennedy: Us       Fordította: Barthó Eszter 

 

"Most jöttem rá, hogy a szerelemnek árnyoldala is van. Ha haragszol életed szerelmére, az megöl minden boldogságot."

Vajon ​a kedvenc hokisaid veretlenül zárják az első közös szezonjukat?

Az NHL-ben töltött első öt hónap igazi sikersorozat Ryan Wesley-nek. Sosem volt még ilyen boldog: nappal a profik közt játszik, esténként pedig a szerelme várja otthon – Jamie Canning, a gyerekkori legjobb barát, aki ma már a párja. Csak egy dolog árnyékolja be az idillt: élete legfontosabb kapcsolatát titokban kell tartania, máskülönben a médiafelhajtás könnyen derékba törheti a sportolói karrierjét.

Jamie tiszta szívből szereti West, de gyűlöli a bujkálást. Nem ilyen életet képzelt el magának, és az állandó titkolózás kezdi megbosszulni magát. Új munkája sem éppen úgy alakul, ahogy remélte, de tudja, hogy Wesszel az oldalán képes lesz túllendülni a nehézségeken. Szerencsére ott van nekik a lakás, ahol zavartalanul együtt lehetnek.

Vagy mégsem? Amikor Wes legkotnyelesebb csapattársa beköltözik az emeletre, félő, hogy a gondosan felépített hazugságváruk bármelyik percben összeomolhat. Vajon Wes és Jamie nagypályás kapcsolati rutinja képes megbirkózni a külvilág fenyegetéseivel?

Figyelmeztetés: a könyvben szerepelnek szexjelenetek, egy vibráló fotel, távszex, és kiderül, hogy a hokijátékosok a zöld összes árnyalatában dögösek.

A könyv első részéről itt olvashattok.

Beleolvasó

Molyos értékelések

 

A könyv elérhetőségei:

Könyvmolyképző Kiadó Kartonált változat 2869 Ft pk:999 Ft
Book 24 Könyvesboltok Előrendelhető kartonált változatban 2449 Ft pk:890 Ft
Rocky Könyvesbolt Előrendelhető kartonált változat 2974 Ft   pk: 999 Ft 

 

4 Comments