Ugrás a tartalomra
x

Kedves Látogató!

 

Köszöntünk az oldalon. Oldalunk célja, hogy a meleg közösség számára lehetővé tegye az elérhető homoszexuális tartalmú filmeket és sorozatokat. Azok részére, akik nem beszélnek idegen nyelvet, részükre feliratokat készítünk. A filmek és sorozatok mellett igyekszünk összegyűjteni a homoszexuális témában elérhető legfrissebb híreket.

 

Híreink, és azok tartalma nem tükrözi világnézetünk, éppen ezért a hírszolgáltatók hírei között nem szelektálunk, még akkor sem, ha az a homoszexualitást nem kedvező fényben tünteti fel. 

 

A Gay.hu és a Randi.Gay.hu adminisztrátorai, szerkesztői és azok, akik közreműködnek az oldalak működtetésében elkötelezettek, hogy Ti biztonságosan tudjatok ismerkedni. Ezek az emberek napi szinten ellenőrzik és fejlesztik az oldalainkat, hogy a cyber-világban ránk leselkedő veszélyektől még azelőtt megóvjanak minket, hogy ebből bármelyikőnknek is problémája adódjon.

 

Kívánjuk, hogy tartalmaink nyújtsanak kellemes kikapcsolódást számotokra, és mi lehetőséget biztosítunk arra is, hogy ezeket a tartalmakat valakivel közösen osszátok meg, közösen éljétek meg. 

 

Köszönjük, hogy velünk vagytok! 

gay.hu - randi.gay.hu - melegfilmfelirat.hu csapat 

 

Légy Önmagad!