Segítség


Cikkekhez történő hozzászólásért regisztrálj az oldalra ITT!

VAGY

Az oldal aljánál található Belépés menünél ÜRES mező mellett kattints a Bejelentkezés gombra.

Itt kattints a piros nyíllal jelzett linkre.

Kattints a regisztrációra.

Add meg a felhasználóneved, és a valós e-mail címed, majd kattints a Regisztráció gombra.

Ezt követően a megadott e-mailre egy megerősítő emailt kapsz, melynek jóváhagyása után megtörténik a regisztráció, és bejelentkezhetsz az oldalra.

 

 

Az oldalon található filmek tárhelyen vannak elhelyezve, a különböző tárhelyekről más-más módon kell a filmet letölteni.

 

Osztott.com
oldalon lévő film letöltése: a LETÖLTÉS linkre történő kattintás előtt, ha az egeret a linkre viszed, a böngésződ bal alsó sarkában megjelenik, hogy milyen oldalra van a film feltöltve:
 
 
A linkre történő kattintást követően azonnal megkezdődik a film letöltése az általad kiválasztott helyre a számítógépedre.
 
 
A letöltött fájlt lejátszás előtt ki kell csomagolni, mert tömörített fájl.
A kitömörítéshez WinRar program szükséges, mely ingyenesen letölthető.  A letöltött fájlon történő dupla kattintást követően megjelenik egy ablak:
Itt kattints a piros nyíllal jelölt Extract To ikonra. A
felugró ablakon válaszd ki, hogy a számítógépeden melyik könyvtárba csomagolja ki a filmet, majd nyomd meg az OK gombot. A film kicsomagolását követően a filmet az általad kiválasztott mappában fogod megtalálni.
 
 
A letöltött filmek kódolása nem minden esetben egyforma, éppen ezért nem is biztos, hogy a kedvenc, vagy általad használt lejátszó képes
lesz lejátszani. Tapasztalataink szerint a legjobb, és minden kódolást lejátszani képes program a VLC lejátszó, mely ingyenesen letölthető.

A legegyszerűbb megoldás, ha ebben az esetben a „Letöltés böngészőn keresztül” opciót választod. Ha problémába ütközöl, akkor töltsd le a gépedre a MEGAsync-et. Ahhoz, hogy megfelelően tudj letölteni hozz létre egy ingyenes MEGA fiókot! 

 
Ebben az esetben a letöltés automatikusan megkezdődik a számítógéped rendszerének egy ideiglenes mappájába, éppen ezért fontos, hogy a
rendszert futtató winchesteren legyen elegendő szabad hely! Miután letöltötte a számítógépedre a fájlt, a rendszer felajánlja, hogy melyik mappádba kívánod ténylegesen letölteni. A mappa meghatározását követően kattints a mentésre.
Androidos eszközre a Mega appot kell letölteni, és regisztrálni kell a letöltéshez!
A letöltést követően az Osztott.com-nál leírtak alapján a fájlt ki kell csomagolni!
Darabolt filmek lejátszása:
Szükséges program: Total Commander mely ingyenes letölthető.
A letöltött filmdarabokat egy mappába, vagy egy helyre helyezd! Az első számú darabot, melynek .001 a kiterjesztése a Total Commanderben a jobb egérgomb használatával jelöld ki (piros lesz) ezt követően a Total Commander Fájl azon belül a Fájlegyesítésre kattintva a program egy fájllá rendezi a darabokat és már nézhető is a film. 
 
 
 
Ha a fájl tömörítve van, akkor az Osztott.com alatt leírtak szerint csomagold ki!
Google (https://drive.google.com)
Ha a fájl tömörítve van, akkor az Osztott.com alatt leírtak szerint csomagold ki!
VLC programban a megfelelő hangsáv és felirat kiválasztása.


Indítsd el a filmet, majd a lejátszón (a filmen) nyomj egy jobb egér gombot:

 

Válaszd ki a hangsávot (több hangsáv esetén ha nem sikerült eltalálnod a jót, akkor még egyszer próbáld meg egy másik sávval)

A feliratsáv kiválasztása, vagy tiltása hasonlóan történik, mint a hangsáv kiválasztása! 
VLC Programban a felirat hátterének megváltoztatása:


VLC – Eszközök – BeállításokElőször a Mind-re kattintás után megjelenik a teljes menü. Utána Feliratok / OSD majd szövegmegjelenítő. Utána válaszd ki a háttér színét (fekete) és a Háttér átlátszatlansága (minél magasabb a szám, annál sötétebb lesz a felirat mögötti rész)

 

PayPal működése

Képes illusztrációval bemutatjuk a PayPal működését:

 

 

Feliratkozás értesítésre:

Ehhez nem kell mást tennetek, mint feliratkozni az oldal követésére. A technológia a Chrome, Firefox és Safari böngészőt használók részére elérhető!

Akik mobiltelefonról, vagy táblagépről nézik az oldalt, nekik csak engedélyezni kell a felugró értesítést. 

Ehhez nyújtunk rövid segítséget:

Az oldal jobb alsó sarkában találhattok egy csengőt. Arra kattintva tudhatjátok meg, hogy engedélyezve van-e a feliratkozás.

Chrome felhasználóknak: Kattints a URL sávban a lakatra, és a lejövő menüben az Értesítések sorban állítsd át Engedélyezésre. És kész is.

 

Firefox felhasználóknak: Kattints az URL sávban lévő i és a lakat közötti szövegbuborékra, majd az Értesítések engedélyezése gombra. És kész!